Scholen

Zoek je een boeiende en leerrijke ervaring? Kom naar het Serpentarium

Voor scholen doet het Serpentarium extra moeite! Er dient per klas één begeleider mee te gaan, maar daar voorzien wij gratis toegang voor.

Schooltarieven

Kinderen -3 jaar Gratis
Kinderen vanaf 3 jaar € 6,00
Leerkrachten (per 15 leerlingen 1 leerkracht gratis) € 8,00

Reserveren

B-Dagtrip

Sla je slag en kom met de trein naar het Serpentarium! Met een B-dagtrip van de NMBS is je toegangsticket niet alleen goedkoper, je betaalt ook minder voor je treinreis. Het Serpentarium is makkelijk bereikbaar met de trein. Een wandeling via de Kerkstraat brengt je zo op de Zeedijk en het Serpentarium.

De B-Dagtrips Serpentarium zijn verkrijgbaar in alle stations en op de website van de NMBS

Exclusief bezoek

Mits reservatie is het voor scholen en groepen ook mogelijk om tijdens de sluitingsuren een bezoek aan het Serpentarium te brengen (tussen 10.00 en 18.00)
Voor meer informatie kan u terecht op 03 224 89 35 of via email.

CADEAU mits reservatie

Gratis bij elk gereserveerd klasbezoek aan het Serpentarium*:

  • 2 gratis terugkomtickets voor elke begeleidende leraar
  • het boeiende WILD magazine (24 pag.) voor elke leerling

 

* Meer info en voorwaarden: Terugkomtickets te verkrijgen op vertoon van de lerarenkaart aan de kassa (bij betaling van de toegang), 2 tickets per lerarenkaart. De geldigheidsdatum van de terugkomtickets kan niet worden verlengd. Deze actie geldt niet voor begeleidende ouders of partners van leraren. De actie met de terugkomtickets is geldig t/m 30/06/17 (einde schooljaar) of zolang de voorraad strekt.