Serpentarium wint opnieuw ZOOSite Award!

Voor het derde jaar op rij zijn aan het begin van het dierentuinseizoen 2010 de ZooSite Awards uitgereikt. Met een duidelijke voorsprong behaalde het Serpentarium de eerste plaats in de categorie 'Mooiste kleine dierentuin'. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Sinds eind 2008 mogen we deze gespecialiseerde amfibieën- en reptielendierentuin aan de zeedijk in Blankenberge als versterking bij de KMDA (Koninklijke Maatschappij voor Dierkunde van Antwerpen) rekenen. Marnick Croes is de bezieler en grondlegger van de reptielenzoo. Zijn eigen privécollectie ligt aan de basis van zijn ontstaan. Daarom kunnen we een prachtige verzameling reptielen, een heuse vogelspinnen- en schorpioenencollectie, verschillende gifslangen en talrijke speciale en zeldzame gasten zoals breedvoorhoofdkrokodillen, Fiji leguanen, doodsadders,... tonen.

ZooSite, de Nederlandstalige vereniging voor dierentuinliefhebbers, nomineerde het Serpentarium in Blankenberge voor de prijs van "Mooiste Kleine Dierentuin 2009/2010".