Combitrip Serpentarium - Sea Life

Combineer je bezoek aan het Serpentarium met de verbazingwekkende onderwaterwereld van SEA LIFE Blankenberge! Daarbij maak je een boeiende ontdekkingsreis langs de Amazonerivier doorheen onze zeeën en oceanen. Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld: van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranha’s, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking, uniek in België! Met meer dan 2.500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

 

Het SEA LIFE geniet internationale bekendheid voor de opvang van aangespoelde zeehonden. In de zeehondenkliniek en de bijhorende quarantaines worden deze dieren al 16 jaar opgevangen en verzorgd, om daarna opnieuw in zee te worden vrijgelaten. Je maakt er tijdens de presentatie kennis met de voeder- en verzorgingstechnieken. In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met knotsgekke Humboldt pinguïns, speelse otters en imposante zeeleeuwen.

Beleef plezier met het hele gezin. Klim in de uitkijktorens en sta oog in oog met de indrukwekkende zeeleeuwen, knotsgekke pinguïns en speelse otters.

Combitarieven Serpentarium + SEA LIFE Blankenberge

Individuele bezoekers

  Combi Normaal
Bezoeker €20,50 € 30,00

 

Groepen (vanaf 15 personen)

Bezoeker €15,75

 

Scholen- en jeugdgroepen

Leerling €9,75